ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROMAT AFMS

Η νέα γενιά ανεφοδιασμού! Ένα πλήρως ασφαλές, αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης καυσίμων και υπηρεσίες υποστήριξης που ικανοποιούν τις ανάγκες οποιουδήποτε στόλου. Ο πιο αποδοτικός και οικονομικά αποτελεσματικός τρόπος για τη διαχείριση ενός στόλου με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση και σπατάλη χρόνου, για το μέγιστο έλεγχο και τη συλλογή δεδομένων. Για τον ανεφοδιασμό είτε σε δημόσια πρατήρια καυσίμων, είτε σε εσωτερικά-ιδιόκτητα πρατήρια της επιχείρησης ή και στις δυο περιπτώσεις – το Euromat AFMS είναι η τέλεια λύση.

Transaction Process

Μερικά από τα οφέλη του EUROMAT AFMS για τους ιδιοκτήτες του στόλου:

 • Αυτόματη και ενιαία τιμολόγηση – μία ενιαία πληρωμή
 • Αυτόματη ανάγνωση χιλιομετρητή για ορθές και χρήσιμες αναφορές
 • Παρακολουθεί τη συντήρηση, την απόδοση του κινητήρα, και τις συνήθειες οδήγησης
 • Εξαλείφει τη χειροκίνητη συλλογή δεδομένων, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό και προλαμβάνοντας  τα ανθρώπινα λάθη
 • Αποτρέπει την πλήρωση με λάθος τύπο καυσίμου
 • Απλοποιεί την αναγνώριση των δαπανών για καύσιμα από τις φορολογικές αρχές
 • Μέση πίστωση 30 ημερών για την αποπληρωμή των συναλλαγών καυσίμων
Υπηρεσίες Συστήματος
reports
banktransfer
callcenter
qwe
Αναλυτικές αναφορές, επικαιροποιημένες με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τον έλεγχο των δαπανών καυσίμων.

 • Ποσότητα και κόστος ανά όχημα
 • Μέση κατανάλωση καυσίμου
 • Ένδειξη οδομέτρου σε κάθε ανεφοδιασμό
 • Καταγραφή τοποθεσίας & ώρας σε κάθε ανεφοδιασμό
 • Δημιουργία επιπλέον αναφορών κατά περίπτωση και ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
Όταν φθάνει η ώρα της πληρωμής, η EuroM@t Hellas κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα  για εσάς!
Όλα τα στοιχεία των ανεφοδιασμών του στόλου μπορούν να εισαχθούν με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία απευθείας στο σύστημα ERP της εταιρείας σας.
Δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο και να εισάγετε τα δεδομένα χειροκίνητα! Ένα απλό κλικ στο σύστημα ERP σας, ένα και μοναδικό έμβασμα της πληρωμής και είστε έτοιμοι – εμείς θα φροντίζουμε να αποσταλεί η πληρωμή σε όλα τα πρατήρια ανά την Ελλάδα.

Το έμπειρο προσωπικό της Euromat είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, φροντίζοντας να διατηρείται το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Ένα ευρύ δίκτυο πρατηρίων στην υπηρεσία του στόλου σας.
Με χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, μπορείτε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας στα εκατοντάδες πρατήρια ΕΚΟ σε όλη την Ελλάδα.
Συνεργάτες
Eko
Roseman
Mobileye
BP
Geotab

Τηλεματική διαχείριση με Gps

Καινοτόμες υπηρεσίες τηλεματικής για μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης του στόλου
Το Eurotrack-VLTS (Υπηρεσία Εντοπισμού Θέσης και Τηλεμετρίας Οχημάτων) είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για τη διαχείριση του στόλου σας.
Χρησιμοποιώντας το σύστημα Eurotrack, θα έχετε πλήρη εικόνα και γνώση για τη λειτουργία του στόλου σας. Ανεξάρτητα εάν ο στόλος  σας αποτελείται από τμήμα πωλήσεων  ή ομάδα τεχνικής υποστήριξας ή διανομείς αγαθών ή ακόμη και από σχολικά λεωφορεία – το Eurotrack είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς.
Online παρακολούθηση και πολλές διαφορετικές αναφορές, όπως δρομολόγια, στάσεις, επισκέψεις σε πελάτες, παρακολούθηση και καταγραφή της θερμοκρασίας, κατάσταση των θυρών ή των βαλβίδων, Ανάλυση Συμπεριφοράς Οδηγών ή οποιαδήποτε άλλα δεδομένα φανταστείτε – θα σας προσφέρουμε τη λύση.
Diagram EL for web

Εδώ είναι μερικές από τις δυνατότητες του συστήματος EUROTRACK:

 • Ζωντανές (σε πραγματικό) αλλά και σε παρελθόντα χρόνο τοποθεσίες, διαδρομές και στάσεις σε χάρτες της Google ή Open street
 • Αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις για προκαθορισμένες συνθήκες
 • Θέσεις πελατών ή σημεία ενδιαφέροντος (POIS) στον χάρτη
 • Υποστήριξη γεωφρακτών ανά σημείο (θέση πελάτη ή POI)
 • Βέλτιστος υπολογισμός της διαδρομής για την επίσκεψη σε θέσεις πελατών ή σημεία ενδιαφέροντος
 • Παρακολούθηση της εκτέλεσης προκαθορισμένων διαδρομών (με βάση τον τόπο και τον χρόνο)
 • Υπολογισμός κόστους διαδρομής ή ταξιδιού
 • Εύρεση πλησιέστερου οχήματος σε οποιαδήποτε θέση (απόσταση διαδρομής ή σε ευθεία γραμμή)
 • Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις μέσω SMS / e-mail
 • Παρακολούθηση των εξόδων του στόλου
 • Αυτοματοποιημένη διαχείριση συντήρησης στόλου με ειδοποιήσεις για επερχόμενες εργασίες συντήρησης βάσει χιλιομετρικών ή χρονικών διαστημάτων
 • Αναφορές Οδηγικής Συμπεριφοράς Οδηγών με χρήση αισθητήρα επιταχύνσεων τριών αξόνων (3-Axis G Sensor) και του προηγμένου συστήματος Mobileye

Τηλεματική -EV

Το μέλλον είναι στα ηλεκτρικά οχήματα.
Το μεγαλύτερο σύνολο δεδομένων απόδοσης EV στον κόσμο.Όταν προσθέτετε ηλεκτρικά οχήματα στον στόλο σας, η Euromat σάς βοηθά να κατανοήσετε βασικές μετρήσεις απόδοσης για την μπαταρία.Τα εργαλεία μας είναι κατασκευασμένα με βάση τα δεδομένα από 6.000 EV και αντιπροσωπεύουν δεδομένα 1,8 εκατομμυρίων ημερών.

Τι είναι το Mobileye

Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού
Κατά τα τελευταία χρόνια, η Euromat λειτουργεί ως εξουσιοδοτημένος διανομέας του Mobileye στην Ελλάδα

Το Mobileye είναι μια καινοτόμος σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού που μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε όχημα. Αποτελείται από μια έξυπνη κάμερα, τοποθετημένη στο παρμπρίζ του οχήματος, η οποία παρακολουθεί διαρκώς τον δρόμο μπροστά και λειτουργεί ως ένα «τρίτο μάτι» για τη μείωση ή τον περιορισμό του κινδύνου σύγκρουσης.

Η μοναδική τεχνολογία τεχνητής όρασης του Mobileye ανιχνεύει λωρίδες, οχήματα, μοτοσικλέτες, πινακίδες ταχύτητας, ποδηλάτες και πεζούς.
Χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται τις πληροφορίες από την κάμερα, μετρά την απόσταση οδήγησης και υπολογίζει τον χρόνο της πιθανής σύγκρουσης με άλλα οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα και πεζούς.

Το Mobileye παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο στους οδηγούς σε περίπτωση επικείμενου κινδύνου σύγκρουσης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αντιδράσουν.

Αφού έχει ήδη υιοθετηθεί τόσο από τον εταιρικό όσο και τον ιδιωτικό τομέα, το Mobileye είναι μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη, απλή λύση κάμερας που μειώνει και μετριάζει αποτελεσματικά τα ατυχήματα.

Όλες οι ειδοποιήσεις του Mobileye μπορούν να παρακολουθούνται, και να καταγράφονται, μέσω του συστήματος Eurotrack.

Δείτε το Mobileye σε λειτουργία

Το Mobileye διαθέτει:

EyeWatch

Οι οπτικές ειδοποιήσεις εμφανίζονται στη μονάδα οπτικής απεικόνισης EyeWatch. Αυτή η μονάδα τοποθετείται στο εσωτερικό του οχήματός σας και μπορεί να χρησιμοποιείται σε αντικατάσταση από ή σε συνδιασμό με ένα Smartphone. Οι ειδοποιήσεις ήχου παρέχονται μέσω της μονάδας αισθητήρα όρασης που τοποθετείται στο εσωτερικό του παρμπρίζ.

Ειδοποίηση εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας

Το Mobileye ανιχνεύει τις σημάνσεις των λωρίδων κυκλοφορίας στον δρόμο και ειδοποιεί τον οδηγό όταν παρεκκλίνει ακούσια (ή χωρίς τη χρήση φλάς) από τη λωρίδα κυκλοφορίας του, μετριάζοντας τον κίνδυνο μετωπικής σύγκρουσης.

LDW

Ανίχνευση πεζών και ποδηλατών

Το Mobileye ανιχνεύει τους πεζούς και τους ποδηλάτες στον δρόμο και ειδοποιεί τον οδηγό όταν διατρέχει κίνδυνο σύγκρουσης, μετριάζοντας τον κίνδυνο.

PCW

Προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης

Το Mobileye ανιχνεύει τα οχήματα στον δρόμο και ειδοποιεί τον οδηγό όταν κινδυνεύει από οπίσθια σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα.

FCW_01

Προειδοποίηση παρακολούθησης απόστασης

Το Mobileye υπολογίζει την απόσταση, σε δευτερόλεπτα, ανάμεσα στο όχημά σας και το προπορευόμενο όχημα και σας ειδοποιεί όταν πλησιάσετε πάρα πολύ, μετριάζοντας τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Safe-headway

Ένδειξη ορίου ταχύτητας

Το Mobileye ανιχνεύει τα σήματα κυκλοφορίας και σας παρέχει το πραγματικό όριο ταχύτητας που αναφέρεται στον δρόμο, διασφαλίζοντας ότι είστε πάντα ενήμεροι.

Ευφυής έλεγχος φώτων υψηλής δέσμης

Το Mobileye ενεργοποιεί/απενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα υψηλής δέσμης, ανάλογα με το επίπεδο του φωτός και τη απόσταση από τα οχήματα που κινούνται με αντίθετη κατεύθυνση

IHC